Természetes magyar kozmetikum

estrea, magyar natúrkozmetikum, természetes bőrápolás

Az Estrea Kft. egy olyan magyar kozmetikum gyártó cég, akik igen nagy gondossággal készítik a mindenki számára megfelelő arckrémeket, szemránckrémeket, testápolókat, kéz- és lábkrémeket, samponokat, tusfürdőket stb.

A különböző korú, eltérő igényekkel bíró és más-más bőrtípusú vásárló megtalálhatja a számára legjobb készítményt, melyek minőségben igen magas színvonalat képviselnek és árban is igazán korrektek.

Az Estrea termékeit folyamatosan fejleszti - kozmetikusokkal és gyógyszerészekkel konzultálva, hogy egyre kiválóbb és változatosabb kozmetikumokkal szolgálhassa ki használóit.

Folyamatosan törekednek a veszélyes és káros összetevők elhagyására, viszont arra is, hogy minél több gyógynövényt használjanak fel.

A hatóanyagokat olyan gyógynövényekből nyerik, mint a menta, kávé, olíva, vadgesztenye és egyéb növényi hatóanyagok. Új termékcsaládjuk egy bőrazonos enzim, a q10 koenzim felhasználásával készül.

A kozmetikumok, melyeket gyártanak, natúr alapanyagokat tartalmaznak, meseterséges színezék és illat mentesek,  sls mentes paraben mentesek, triklozánt és egyéb ártalmas anyagokat nem tartalmaznak.

Sokan használják az Estrea kozmetikumokat és leggyakrabban állandó vásárlókká válnak, mert az Estrea tényleg jó, megfizethető és még magyar is! Ez fontos!

A készítmények:

Aloe Vera termékek
Természetes Aloe Vera kivonatot tartalmazó krémek.
 
Olíva termékek
Olíva és kávé kivonatot tartalmazó krémek igénybevett bőr regenerálására.

Q10 + Gyömbér termékek
Q10 és természetes gyömbér kivonatot tartalmazó bőrmegújító krémek, ránctalanító hatással.

Növényi hatóanyagú Vitaminos termékek
Gyógynövényi és növényi hatóanyagú magas vitamintartalmú krémek.

Megrendelhetőek nálunk itt az a-biobolt.hu webáruházban.