A víz valódi arca a vízkristályokon keresztül

tiszta víz, élő víz, strukturált víz

Dr. Masaru Emoto az alternatív gyógytudományok doktora, aki kutatásai és gyógyító munkája során rájött, hogy a víz képes az információkat felvenni, tárolni és tovább is adni. A célja az volt, hogy ezt láthatóvá is tegye, ezért egy speciális technikát fejlesztett ki, melynek során képeket készített a lefagyott víz kristályképéről. A kialakult vízkristályok pedig megmutatták a vízben lévő rezgéseket, információkat.

Azt is megállapította, hogy a víz hatszögű formát ölt, amikor információt vesz fel és ad le. Ezt rendezett szerkezetű, strukturált víznek is hívjuk. Tulajdonképpen ez a víz természetes állapota, amikor képes felvenni az információt, a rezgést, és tovább is tudja adni azokat.

Abban a pillanatban, amikor a víz kikerül természetes közegéből, és bekerül az elosztó rendszerekbe, megtörik a kristályszerkezete, megsérül energetikailag. Az egyenes csövekben nagy nyomásnak van kitéve, emellett tartályokban tároljuk, vegyszerezzük, desztilláljuk. Ezek alapvetően teljes más behatások, mint amilyenekkel természetes közegében találkozna. Ezáltal pedig elvesztik a kristályai a természetes struktúrájukat, energiájukat.

Emoto módszerét követve svájci tudósok arra jutottak, hogy a víz reagál az őt tároló edény alakjára. Az is megállapították, hogy az aranymetszés szabályait követve érhető el a legoptimálisabb eredmény, míg a legjobb hatást a Nature’s Design strukturált vízkészítő Alladin kancsóinál tapasztalták.

Ez a felfedezés azonban nem új, hiszen őseink már sokkal korábban felfedezték, hogy ha a vizet szabályos formájú edényben tárolják, akkor sokkal tovább megőrzi frissességét. Az antik kerámia edényeknél például érvényesültek a Fibonnacci-sorozat szabályai és az aranymetszés.

Strukturált víz akár már 3 perc alatt is előállítható. A svájci Nature’s Design termékeivel strukturált víz állítható elő, köszönhetően különleges formaviláguknak, ólom- és egyéb nehézfémektől mentes anyaguknak. Akár már 3 perc alatt képes hatszögletű szerkezetbe rendezni a csapvíz töredezett vízkristályait. A termékek ezen képességét svájci laborvizsgálatok bizonyítják.