Amit a strukturált vízről tudni kell

struktúrált víz előállítása

A víz természetes, ép állapotát nevezzük strukturált víznek. Legfőbb ismertetőjegye, hogy a víz kristályai hatszögletű, hexagonális alakzatba rendeződnek. 

Ilyen strukturált vizet jellemzően olyan helyi patakokban és forrásokban találhatunk, amelyek emberi kéz által még érintetlenek. Az otthonunkba kerülő vizet holt víznek nevezzük a vegyi kezelések, a magas nyomás és a szállítás miatt, amelyektől a víz kristályai megtörnek.

Holt víz fogyasztásakor testünknek rengeteg energia kell ahhoz, hogy ezt strukturálttá alakítsa át. Ezzel ellentétben, ha még eleve strukturált vizet iszunk, akkor spórolhatunk ezzel az energiaráfordítással.

A csecsemőknek eleinte 97%-os a strukturált vízkészlete, ez később egyre csökken. A halál akkor következik be, amikor ez az arány 35% alá esik. Ez az arány javítható, ha szervezetünket folyamatosan strukturált vízzel látjuk el. Szervezetünk funkciói – mint tápanyag felszívódás, méregtelenítés - jobban működhetnek, javulhat az életminőség, és felléphet egy úgynevezett anti-aging hatás is a sejtszintű tisztulás hatására.

Az aranymetszés szabályai szerint készült üveg termékek is képesek ellátni a fealdatot, vagyis a struktúrált víz előállítását. Webáruházunkban megvásárolhatóak ezek a termékek.