Fekete kaviár avagy fekete arany

kaviar fekete arany a biobolt

A drága fekete apró gyöngyszemeket vágykeltő hatásúkról ismerik. Afrodiziákumként pezsgővel való elfogyasztásuk mellett egyre inkább bőrregeneráló és sejtmegújító hatása miatt is kedvelik.

A híres színésznőről, Catherine Zeta-Jonesról az a hír járja, hogy a hajára keni; és az egész testét kényezteti kaviáros kezeléssel Angelina Jolie, Mick Jagger és Kate Moss. A kaviár életenergiáját legelőször több mint 150 éve használta Erzsébet osztrák császárné, Sisi szépség pakolás formájában. A kozmetikai nagyipar kaviáros szépségápoló készítményekbe rejti ezt a hatóerőt.

A fiatalság elixíre

A bőr biológiai öregedése ellen bevetett kaviár jelenleg az egyik legnépszerűbb és ugyanakkor a legdrágább természetes kozmetikai hatóanyag. A bőr sejtjeit megújulásra készteti és főleg a 35 év feletti korosztálynál hoz látványos eredményeket. Ekkor az ösztrogén és a progeszteron női hormonok termelése, szárazabbá, érzékenyebbé, vékonyabbá teszi a bőrt. Lassíthatjuk ezt proteinek, aminosavak és nyomelemek pótlásával, amilyen ez a tenger mélyéről származó fehérje-forrás is.

Forrás: divany.hu