Természetes izzadásgátlás gyógynövényekkel

termeszetes izzadas gatlas arquebusade

Természetes emberi folyamat az izzadás, amivel távoznak szervezetünkből a méreganyagok. Van, aki kevésbé izzadós, van, aki viszont sokkal jobban. Mindenki igyekszik megtalálni a magához illő legjobb izzadásgátló módszert.

Reggelente rendszerint mindannyian azzal kezdjük a napot, hogy bekenjük magunkat valamilyen izzadásgátlóval. Ez tűnik ugyanis a leghatékonyabb módszernek, azonban érdemes azt is szem előtt tartanunk, hogy nem biztos, hogy biztonságos, vagy természetes is. A dezodorok illetve izzadásgátlók ugyanis károsak lehetnek egészségünkre.

Az üzletekben kapható dezodorok nagyrészéről érdemes tudni, hogy veszélyes vegyi anyagokat is tartalmaznak, mint például alumínium származékokat. Szervezetünkre ezek nem csak veszélyesek, de károsak is.

A vegyi anyagok akadályozzák a bőr szellőzését, természetes légzését. Legfőbb hatóanyagai között vannak az alumínium sók, amik a bőr pórusainak összehúzásával lépnek fel az izzadás ellen. Ez azt eredményezi, hogy a veszélyes és ártalmas méreganyagok nem tudnak távozni a szervezetünkből. Ezek az anyagok felhalmozódnak, és folyamatosan mérgezik szervezetünket.

Az izzadás egy természetes folyamat, kikerülni nem lehet, ezért is fontos, hogy megfelelő megoldást találjunk a természetes izzadásgátlásra és az izzadtságszag elkerülésére. Egészségünket megőrizhetjük, ha ezeket a dezodorokat, izzadásgátlókat elkerüljük.

Az izzadásgátlók helyett használhatjuk az Arquebuse Water esszenciát is, amely 75 gyógynövényből áll, amelyek révén látványos és gyors hatást érhetünk el 100%-ig természetes módon.

Az Arquebuse Waterből érdemes reggelente befújni a test kritikus területeit, majd hagyni felszívódni. Naponta akár többször is használhatjuk, ha szükségét érezzük. Bőrünk frissessége érdekében a reggeli és esti tisztálkodás után talpunkat, lábfejünket, hajlatainkat is befújhatjuk. majd bele masszírozhatjuk.