Stresszoldó, lazító migrén elleni masszázs nem csak fejfájósoknak!

1.0 migrenellenimasszazs 10 flowzone

Mire jó ez a speciális masszázs?

Migrénes fejfájás megelőzésére, általános fejfájás azonnali oldására, a stressz okozta feszültség elűzésére, a nyak és a váll izmainak ellazítására. A masszázs a fej, nyak, váll és a hát felső részére összpontosul az egész kezelés alatt.

A fejfájásnak több oka lehet, időjárási frontok, nagyfokú stressz, tartós fizikai megterhelés, helytelen táplálkozás, belső szervi problémák, csigolyák elmozdulása és sorolhatnánk.Természetesen az okok megszüntetése a legfontosabb, amennyiben az lehetséges. Ez a masszázs tökéletesen illeszkedik bármely más kezeléshez vagy egyéb egészségmegőrző eljáráshoz.

Eredmény: csökkenő fájdalom, javuló közérzet, kisimult arc, tisztább gondolatok és máris pozitívabban állsz a holnaphoz!

Ha úgy érzed szükséged van egy igazán lazító masszázsra, keress meg minket!

Itt a FlowZone-ban most 10 % kedvezménnyel megajándékozunk az első kezelés árából, amennyiben 2022. szeptember végéig igénybe veszed azt. Az 1 órás migrén elleni masszázs ára így 10000 helyett 9000 Ft, a 45 perces kezelés ára pedig 8500 helyett 7500 Ft. Bérlet vásárlása esetén további kedvezmények járnak! SZÉP kártyával is fizethetsz! A webáruházon keresztül történő rendelés esetén a kedvezmény előre utalással érvényes. A megjegyzésbe írd bele: 10 % migrén ellen

Jelentkezz be még most! Telefonon: +3670 618 4137 Email-ben: masszazskezelesek@gmail.com

Ha kérdéseid merültek fel, hívd a ezt a számot: +3670 313 2844

Címünk: 1149 Budapest, Mogyoródi út 47.

FlowZone Egészségközpont

https://masszazskezelesek.hu/migrenes-fejmasszazs/

https://flowzone.hu/migren-elleni-fejmasszazs/